Guia sobre com afegir o reclamar un negoci o servei motorista

Afegir un negoci o servei al Directori Motorista

Primer de tot comentar-vos que per afegir un servei o negoci no n’heu de ser els propietaris, sinó que podeu afegir tots els que considereu que són interessants i de rellevància pels motoristes del territori. Posteriorment, els propietaris en podran reclamar l’administració de la pàgina destinada al seu negoci si ho creuen oportú o els interessa gestionar-la.

Per afegir un servei un heu de fer clic a la pestanya “Afegir Servei”, que trobareu al menú de la part superior del directori.

Se us obrirà una pàgina nova que us permetrà crear un compte propi al directori, introduint la vostra adreça de correu electrònic en primer lloc, i a continuació podreu afegir tota la informació que desitgeu mostrar a la fitxa del servei.

Quan ho hagueu omplert tot només us queda fer clic a “Previsualització” i seguidament podreu enviar la sol·licitud de creació de la pàgina. Aquesta sol·licitud serà revisada amb la major brevetat possible per la nostra administració i se us notificarà per correu electrònic quan s’hagi aprovat, o bé refusat si resulta ser un servei que no esdevé d’especial interès pels usuaris del sector motorista.

 

Reclamar l’administració d’un servei

A fi de començar a enriquir el Directori amb la presència de negocis i serveis interessants pels motoristes, hi hem anat introduint els que a tenor de les experiències dels nostres usuaris i seguidors, hi han d’aparèixer.

Si sou propietaris d’un negoci i algú ja n’ha creat una pàgina al directori, és important i interessant que vosaltres, o bé una persona designada, n’actualitzeu el contingut i hi afegiu fotografies noves, i que completeu la informació de la pàgina.

Per a fer-ho, el propietari o persona designada ha d’entrar a la pàgina del servei de dins del directori i fer clic a “Reclama’n l’administració”.

 

Seguidament s’obrirà una pàgina que a més de permetre-us crear un compte al Directori introduint la vostra adreça de correu electrònic en el primer requadre, us permetrà omplir el formulari de sol·licitud de reclamació de servei o negoci.

Un cop des de motoristes.cat rebem la vostra sol·licitud, ens posarem en contacte amb el propietari o persona designada a través de les vies de contacte oficials del negoci, a fi de verificar que heu sol·licitat l’administració de la pàgina del servei.

Què estàs buscant? Descobreix els millors racons per descobrir en moto!